Vuokravälitys Jyväskylä

Etsitkö luotettavaa vuokralaista asunnollesi? Hoidamme asuntosi vuokravälityksen Jyväskylässä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Tunnemme vuokra-asuntomarkkinan ja paikallinen kokemuksemme auttaa meitä määrittämään oikean vuokratason ja löytämään luotettavan vuokralaisen. Realian vuokravälitys on helppo ja turvallinen tapa laittaa asuntosi vuokralle. Hoidamme vuokrauksen puolestasi alusta loppuun vuosikymmenten kokemuksella.

Voit pyytää meiltä myös ilmaisen vuokra-arvion. Jyväskylän vuokravälityksen asiantuntijamme antavat luotettavan arvion vuokra-asuntojen kysynnästä ja vuokratasosta alueella. Avustamme myös tarvittaessa sijoitusasunnon hankinnassa. Tarjoamme sinulle maksutonta, markkinatietoon pohjautuvaa neuvontaa. Lue lisää palvelustamme ja ota yhteyttä. 

Miksi valita meidät?

  • Kokeneet vuokravälityksen ammattilaiset
  • Laaja näkymä asuntomarkkinaan
  • Ensiluokkainen asiakaskokemus
  • Hoidamme vuokrauksen alusta loppuun
  • Välittäjä on tukenasi myös vuokrasuhteen aikana

 Realian vuokravälityksen välityspalkkio on 1,24 kertaa yhden kuukauden vuokra (sis. alv 24 %) sekä mahdolliset asiakirjakustannukset. Välityspalkkio arvonlisäveroineen on täysin verovähennyskelpoinen.

Jyväskylän vuokravälitys

Ota yhteyttä ja jätä asuntosi Realian asiantuntevan välittäjän vuokrattavaksi. Jyväskylän toimistomme sijaitsee Lyseonkadulla. Sinua palvelee vuokrausneuvottelijamme Pauli Nurkkala, 040 670 5346, pauli.nurkkala@realia.fi.