Tutustu Suomen suurimpaan vuokra-asuntovalikoimaan

Realia Asuntovuokraus tarjoaa alan parasta palvelua pääkaupunkiseudulla, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, ja Oulussa. Muilla paikkakunnilla hoidamme asuntovuokrausta Realia-konserniin kuuluvien SKV Kiinteistönvälityksen, Huoneistokeskuksen ja Realia Isännöinnin paikallisissa toimistoissa.

Kauttamme löydät luotettavat ja laadukkaat vuokra-asunnot niin yksityisten vuokranantajien kuin suurten asunnonomistajien, kuten SATO, Varma, Ilmarinen, Asokodit, IC Kodit, LähiTapiola-ryhmä ja Ålandsbanken-asuntorahasto, valikoimista.

Asunnon hakeminen

  • Voit etsiä vapaana olevia asuntoja asuntohaulla. Löytäessäsi tarpeisiisi sopivan asunnon, voit olla yhteydessä suoraan asuntoa välittävään vuokravälittäjäämme. Tutustu myös uudiskohteisiimme >>
  • Voit myös ilmoittautua asunnonhakijaksi jättämällä asuntohakemuksen >>
  • Osassa vuokra-asunnoistamme voit täyttää asuntohakemuksen paikanpäällä asuntoesittelyssä
  • Asuntohakemus on voimassa 3 kuukautta
  • Huomaathan, että osa asunnoista saattaa olla varattuna tai niihin voi olla useita hakemuksia

Kun toivomuksiasi vastaava asunto on vapaana, vuokravälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian puhelimitse tai sähköpostitse. Ennen asuntojen tarjoamista tarkastamme asiakkaan luottotiedot Asiakastieto Oy:n tietokannasta. Asuntotarjouksen yhteydessä vuokravälittäjä antaa tarkemmat ohjeet, kuinka pääset katsomaan tarjottua asuntoa.

Jos tarvitset apua asunnon hakemisessa, ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan:

Yhteystiedot >>

 

Hyödyllisiä linkkejä

Asunnon irtisanominen

Hyvä vuokratapa

Vuokra-asunnon tavanomainen kuluminen