Tutustu Suomen suurimpaan vuokra-asuntovalikoimaan

Realia Asuntovuokraus tarjoaa alan parasta palvelua pääkaupunkiseudulla, Järvenpäässä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, ja Oulussa. Muilla paikkakunnilla hoidamme asuntovuokrausta Realia-konserniin kuuluvien Huoneistokeskuksen ja Realia Isännöinnin paikallisissa toimistoissa.

Kauttamme löydät luotettavat ja laadukkaat vuokra-asunnot niin yksityisten vuokranantajien kuin suurten asunnonomistajien, kuten Ilmarinen, Asokodit, IC Kodit, LähiTapiola-ryhmä ja Ålandsbanken-asuntorahasto, valikoimista.

Asunnon hakeminen

  • Voit etsiä vapaana olevia asuntoja asuntohaulla. Löytäessäsi tarpeisiisi sopivan asunnon, jätä ensin asuntohakemus ja ole sitten yhteydessä suoraan asuntoa välittävään vuokravälittäjäämme. Huomaathan, että asuntohakemus on voimassa 3 kuukautta.
  • Mikäli et löydä valikoimastamme tällä hetkellä itsellesi sopivaa asuntoa, voit myös ilmoittautua asunnonhakijaksi jättämällä asuntohakemuksen >>
  • Osassa vuokra-asunnoistamme voit täyttää asuntohakemuksen paikanpäällä asuntoesittelyssä
  • Huomaathan, että osa asunnoista saattaa olla varattuna tai niihin voi olla useita hakemuksia

Ennen asuntojen tarjoamista tarkastamme asiakkaan luottotiedot Asiakastieto Oy:n tietokannasta. Asuntotarjouksen yhteydessä vuokravälittäjä antaa tarkemmat ohjeet, kuinka pääset katsomaan tarjottua asuntoa.

Jos tarvitset apua asunnon hakemisessa, ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan:

Yhteystiedot >>

 

Hyödyllisiä linkkejä

Asunnon irtisanominen

Hyvä vuokratapa

Vuokra-asunnon tavanomainen kuluminen