Tule meille töihin

Tervetuloa Realia Asuntovuokrauksen rekrytointisivuille! Realia Asuntovuokraus on osa Realia Management Oy:tä, jonka keskeisiä palveluja ovat ylläpidon johtaminen, asuntovuokraus, toimitilavälitys sekä arviointi- ja konsultointipalvelut.

Realia Managementilla työskentelee yli 200 kiinteistöalan ammattilaista eri puolella Suomea. Olemme selkeästi Suomen suurin vuokra-asuntojen ylläpidon johtamista tuottava yritys. Toiminnassamme yhdistämme ihmiset, osaamisen ja tiedon toteuttaaksemme parhaan lopputuloksen asiakkaillemme.

Vuokravälitystyössä arvostamme ihmisläheisyyttä ja asuntomarkkina- ja kiinteistöalan tuntemusta sekä aitoa nälkää myyntityötä kohtaan. Vuokravälittäjän työ on itsenäistä, ja saat itse vaikuttaa työaikoihisi. Osittain provisioon perustuvan palkkauksen ansiosta pääset myös itse vaikuttamaan tuloihisi. Lisäksi tarjoamme alan suurimman vuokra-asuntovälitysyrityksen kokemuksen, järjestelmät, työvälineet sekä mukavat työkaverit.

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole kokemustasi ja osaamistasi vastaavia avoimia tehtäviä, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@realia.fi. Kirjoitathan sähköpostiin aihekenttään työtehtävät ja kaupungin tai maakunnan, joista haet paikkaa.