Ihania vuokrakoteja Espoon Suurpellossa

Asunto Oy Espoon Ritari, Suurpelto, Espoo

 

Alati kasvavalle Suurpellon alueelle on valmistunut kesällä 2017 Asunto Oy Espoon Ritari. Yhtiössä on 94 uudehkoa ja laadukasta kerrostalokotia kompakteista yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. 
Asunnoissa on mm. laminaattilattiat, astianpesukoneet, kylpyhuoneissa keraamiset laatat ja mukavuuslämmitys.

Osassa asuntoja on lasitetut parvekkeet, osassa ranskalaiset tuuletusparvekkeet. Yhtiössä on mm. talosauna, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot, pyörävarasto, 3 kuivaushuonetta, 3 lastenvaunuvarastoa ja parkkihalli, jossa on 63 paikkaa.

Löydä uusi kotisi täältä >>

 

Alueena ekologinen Suurpelto asettuu hyvien kulkuyhteyksien päähän. Täällä asut rauhallisella paikalla, kuitenkin niin, että päivittäiset palvelut löytyvät alueelta. Lasten suosima Angry Birds -puisto on kävelyetäisyydellä. Matinkylään, eikä muihinkaan Espoon isompiin kaupunginosiin ole pitkä matka.

Länsimetron valmistuttua on uusia bussiyhteyksiä suunnattu läheisimmille metroasemille. LähiTapiolan Espoon Suurpellon asukkailla on vuokrattavissa yhteiskäyttöinen sähköauto. 

Nyt kannattaa olla nopea!

50 % alennus ensimmäisestä vuokrasta, kun teet sopimuksen 31.3.3021 mennessä. Mutkaton koti, Haluamme tehdä sinulle asunnon valinnan, muuton ja tietysti itse asumisen mahdollisimman helpoksi. LähiTapiolan Mutkaton koti -vuokra-asuntoihin lemmikkisi ovat sydämellisesti tervetulleita. Tarjoamme myös muita etuja kuten edulliset vuokravakuudet, maksuttoman 50M laajakaistan ja viikoittaisen saunavuoron. Tutustu kaikkiin arkeasi helpottaviin etuihimme osoitteessa mutkatonkoti.fi. Tervetuloa Mutkattomaan kotiisi!

Katso vapaat huoneistot ja vuokraa omasi >>