Ihania vuokrakoteja Espoon Suurpellossa

 

Luonto ja monipuoliset urheilumahdollisuudet lähellä

Suurpelto tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Alueen luonnonläheisyys ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovat asukaskyselyidenkin mukaan tärkeitä kriteereitä, joiden vuoksi alueelle on muutettu. Myös perhe-elämän, työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on huomioitu alueen suunnittelussa. Suurpellosta löytyy useita puistoalueita ja viihdykettä lapsiperheille kuten suosittu Angry Birds-puisto.

Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Suurpellolla on keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella ja alue sopiikin asuinalueena myös autottomalle. Kattavat bussiliikenneyhteydet mahdollistavat hyvät liikenneyhteydet eri suuntiin. Tietyissä taloyhtiöissä on käytössä myös yhteiskäyttöautoja. Kestävä kehitys ja ekologisuus on ollut tärkeässä roolissa myös aluesuunnittelussa, mikä näkyy muun muassa alueen kulkuyhteyksissä ja jätehuollon ratkaisuissa.

Yhteisöllisyyttä ja tapahtumia

Suurpelto on aktiivinen ja yhteisöllinen alue. Suurpelto- seura järjestää alueen asukkaille tapahtumia ja monipuolista yhteisöllistä toimintaa. Lasten kesäkisat, juoksutapahtuma ja rento yhteispicnic puistoaukealla ovat vain esimerkkejä laajasta tarjonnasta tapahtumia ja aktiviteetteja. Lisää tietoa alueen yhteisöllisyydestä voit lukea Suupelto-seuran sivuilta (Suurpelto-seura (suurpeltoseura.fi)).

Kansainvälinen koulu ja päiväkoti

Suurpelto tunnetaan myös Espoon kansainvälisestä koulusta ja päiväkodeista. Opinmäen koulutus- ja vapaa-ajankeskuksessa sijaitseva Espoo International School (EIS) tarjoaa opetusta englannin kielellä. Koulu on ollut monelle perheelle syy muuttaa asumaan Suurpeltoon. Alueen päiväkodeissa on useita englanninkielisiä ryhmiä.
 

Asukaskokemuksia


Alueella viisi vuotta asunut Pia Ellis (56v) arvostaa Suurpellossa erityisesti luonnon läheisyyttä ja helppoa kulkua keskustaan. Pia muutti alueelle alun perin lapsensa kansainvälisen koulun vuoksi ja sittemmin myös useampia Pian ystäviä on muuttanut alueelle. Suurpelto on lapsiperheiden suosiossa ja Pia kokeekin asuinalueen turvalliseksi. 

 

Katso vapaat huoneistot ja vuokraa omasi

Asunto Oy Espoon Kevätkeiju >
Suurpellon puistokatu 4

Asunto Oy Espoon Likusteri >
Likusterikatu 1 A-C

Asunto Oy Espoon Ritari >
Piilipuuntie 15

Asunto Oy Espoon Syysleimu >
Maakirjantie 1

Asunto Oy Espoon Kreivi >
Piilipuuntie 17

Asunto Oy Espoon Suurpellon Apila >
Piilipuuntie 1A-1B

Asunto Oy Espoon Suurpellon Valkoapila >
Piilipuuntie 1C-1D

Asunto Oy Espoon Paroni >
Piilipuuntie 21 A,B,C

Asunto Oy Espoon Pehtoori >
Piilipuuntie 21 D,E

Asunto Oy Espoon Maisteri 4 >
Suurpellon puistokatu 7 A