Kodikkaat vuokra-asunnot Keravalta


 

Kerava on pieni suuri kaupunki, kuten se itseään luonnehtii. Kerava on kotoisan kokoinen, mutta sydämeltään suuri. Luonnonläheisyys, monipuoliset harrastusvaihtoehdot, hyvät liikuntamahdollisuudet sekä toimivat palvelut tekevät asumisesta Keravalla viihtyisää. Kaupungin tunnuslause on "Hyvän elämän kaupunki". Voit löytää kodikkaita vuokra-asuntoja Keravalta läheltä erilaisia ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia. 

Kerava sijaitsee keskeisellä paikalla Keski-Uudellamaalla ja sinne on helppo tulla eri suunnista niin junalla, autolla kuin pyörälläkin. Naapurikunnat Järvenpää, Tuusula, Sipoo ja Vantaa ovat aivan kivenheiton päässä. Helsinkiinkin matkaa on vain 30 kilometriä, joka taittuu junalla 23 minuutissa. 

Palvelut ja kulttuuritarjonta

Keravalla voi omakotitaloalueen lisäksi asua kaupunkikeskustassa palveluiden äärellä. Muun muassa vuonna 2018 avattu Kauppakeskus Karuselli palvelee keskustassa kävelykadun tuntumassa. Lisäksi kävelyetäisyydeltä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista tekemistä ja elämyksiä.

Keravalaiset saavat nauttia monipuolisesta ja vireästä kulttuuritarjonnasta. Kaupungin kulttuuripalvelut edistää, koordinoi ja järjestää nykyaikaista ja laadukasta kulttuuritoimintaa eri taiteenaloilla. Keravan kaupunki järjestää vuosittain Keravan päivän, Sirkusmarkkinat ja kaupunkilaisten kesäkirppiksen. Muita suosittuja tapahtumia ovat Valkosipulifestivaalit, Kerava jazz, ”Tekijät esiin” -kansanmusiikkitapahtuma ja Talven Taikamaa -joulumarkkinat. Kulttuuritarjontaa lisää mm. kansallisesti arvostettu taide- ja museokeskus Sinkka – sekin muutaman sadan metrin päässä juna-asemasta. Tuusulanjärven kulttuurimaisema tarjoaa elämyksiä ja reittejä, joista voi valita itselleen mieluisan.

Keravalla harrastusmahdollisuudet ovat vertaansa vaille

Kerava on tiivis pikkukaupunki, josta löytyy laajan viherverkon ansiosta puistoja jokaiseen makuun. Viheralueiden lisäksi Kerava tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia harrastusmahdollisuuksia, joista suurin osa on keskittynyt keskustan läheisyyteen. Elokuussa 2021 avautuneessa Keravanjoen koulussa toimii myös kaupunkilaisia laajasti palveleva monitoimitalo ja sen pihapiirissä oleva ulkoliikuntatarjonta on mittaluokassaan Keravalla ainutlaatuinen. Monipuolisille harrastuspaikoille pääsee helposti kävellen ja pyöräillen sekä julkisilla kulkuneuvoilla. Keravalla voi harrastaa muun muassa uintia, jääurheilulajeja, jalkapalloa, yleisurheilua, tanssia, tennistä, hiihtoa, ulkoilua, voimailu- ja budolajeja. Keravalta löytyy myös useita kuntosaleja ja crossfit -treenisali.

Kalevan urheilupuistossa sijaitsevat muun muassa jäähalli, lämmitetty tekonurmi, uimahalli ja kaupungin kesäinen keidas, maauimala. Keinukallion urheilupuisto sijaitsee Keravan keskustan eteläpuolella ja tarjoaa monipuolisesti erilaisia ulkoilumahdollisuuksia, mm. juoksuportaat, frisbeegolfia, pururadan ja rinnepolun sekä kolme rantalentopallokenttää. 

Jos luonnossa retkeily kiinnostaa, Keravalla on yksi luonnonsuojelualue sekä muutama paikallisesti arvokas luontokohde. Laaja-alaisin luonto- ja retkikohde sijaitsee kaupungin pohjoisosassa Haukkavuoren luonnonsuojelualueella. Haukkavuoren lisäksi Ollilanlammen virkistysalue on kiinnostava luonto- ja retkikohde.

Ota haltuun kaikki Keravan tarjoamat mahdollisuudet ja tutustu Keravan vuokra-asuntotarjontaan!

Keravan alue

Keravan alue
 

Vuokra-asunnot Keravalla

As Oy Keravan WhiteRock >
Niinikatu 5

Asunto Oy Keravan Suometar >
Ahjonraitti 1

Asunto Oy Keravan Palttina >
Kankurinpolku 2

Asunto Oy Keravan Virrenkulma >
Keskipellonkatu 8

Asunto Oy Keravan Sahrami > 
Santaniitynkatu 15

Asunto Oy Keravan Aleksintarha >
Seunalantie 9

Asunto Oy Keravan Aleksinhuippu >
Kauppakaari 14

Asunto Oy Keravan Pellervo >
Kerananpolku 2

Asunto Oy Keravan Sepänpiha >
Kettinkikuja 3

Asunto Oy Keravan Wellamo >
Takojankuja 3