Huoleton-palvelu vuokrasuhteen hoitoon

Huoleton palvelu vuokrasuhteen hoito

Koetko, ettei aikasi riitä vuokrasuhteen hoitoon? Tai asutko kaukana vuokralle antamastasi asunnosta? Helpota vuokrasuhteen hoitoa ottamalla ammattilainen avuksesi!

Huoleton-palvelu on yksityisille vuokranantajille suunniteltu laaja palvelupaketti, joka tekee asuntosijoittamisesta helppoa ja huoletonta. Huoleton-palvelu on oiva sinulle, jos arvostat omaa aikaa ja haluat jonkun muun hoitavan vuokrasuhteen hoidon puolestasi. Vuokranvälityspalvelun lisäksi huolehdimme vuokranantajan puolesta kaikki vuokrasuhteen käytännön asiat myös vuokrasuhteen aikana.

Vuokrasuhteen hoito - käytännön asioista huolehtiminen

  • Vuokra-asunnon välitys ja sopivan vuokralaisen etsintä
  • Vuokranmaksun takaus sovitulle määräajalle
  • Vuokranmaksun seuranta ja vuokranmaksun laiminlyönnistä huomauttaminen
  • Vuokrasopimuksen mukaisen vuokrankorotuksen laskeminen 
  • Vuokratuloyhteenvedon laatiminen ja toimittaminen vuokranantajalle vuosittain veroilmoitusta varten (yksityishenkilöt, piensijoittajat, suuret kiinteistönomistajat)
  • Asiakirjojen arkistointi ja säilytys
  • Vuokralaisen irtisanomisilmoituksen vastaanottaminen
  • Vuokranmaksun ongelmatilanteissa oikeuskäsittelyssä avustaminen (oikeudenkäyntikulut laskutetaan erikseen)
  • Neuvontapalvelu kaikissa asuntosijoittamiseen ja vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä

Luotettavat vuokralaiset

Hyvien ja luotettavien vuokralaisten löytäminen ei ole arpapeliä – siihen tarvitaan osaamista ja kokemusta. Suomen suurimpana vuokra-asuntojen välittäjänä hoidamme koko vuokrausprosessin huolella ja hyviksi opittujen toimintatapojen mukaan. Laajan verkostomme avulla löydämme asuntoosi sopivat ja luotettavat vuokralaiset.

Vuokratakaus

Vuokratakauksen voimassa ollessa maksamme automaattisesti vuokran tilillesi joka kuukausi, vaikka vuokralainen ei olisi sitä maksanutkaan. Vuokratakaus täydentää normaalin vakuuden antamaa turvaa ja se varmistaa säännöllisen vuokratulon, vaikka vuokralaisen maksuissa tulisikin pieniä häiriöitä. Jos sitoumuksen ehdot täyttyvät, takauksemme on voimassa vuokrasopimuksen ensimmäisen vuoden ajan. Sopimuksen mukaan vuokratakaus on mahdollista saada myös vuokrasopimuksen toiselle vuodelle.

Neuvonta

Asiantuntijamme ovat apunasi, olipa kyse sitten sopivan sijoitusasunnon etsimisestä tai vaikkapa vuokratuottoihin liittyvistä verotusasioista. Hyödyntämällä osaamistamme ja kokemustamme saat rahanarvoisia tietoja ja neuvoja koska tahansa.

Hinnoittelu

Huoleton-palvelun hinta on 180 euroa/vuosi (sis. alv. 24 %). Lisäksi veloitamme normaalin välityspalkkion, joka on 1,24 x 1 kk:n vuokra (sis. alv. 24 %).

Ota yhteyttä >>